21. februar 2007

Shoppdatering!

Jeg tar gjerne en oppfordring og her kommer mine armbånd små; fire fine armbånd er lagt ut for salg i Websupershoppen

Kom gjerne innom :)

12. februar 2007

Game - sett - match

Dette må være min yndlingskombinasjon - turkis og gulgrønn. Den går igjen i mine ull- og perleskapninger. Jeg har til og med klart å snike inn to turkistoner.


Det grønne garnet var utgangspunktet, det kjøpte jeg for en stund tilbake. Det er godt å ha litt (les: stort) garnlager liggende, slik at hvis man får en idé kan man sette i gang uten amerikaturer til garnbutikken. Slik begynte det hele, noen nydelige bunter som lå og godgjorde seg. En lørdag hadde jeg endelig tid til en bibliotektur og der lånte jeg selvsagt strikkebøker, slik at jeg kunne se basismønstre, flettemønsteret, og tok utgangspunkt i det. Luas felling er bygd videre fra "Verdens enkleste lue". Heklebordene kom rekendes av seg sjøl, det er godt å ha kommet til et punkt hvor man ikke lengre føler seg helt fortapt bak heklenålen.

Misti er et nydelig garn, mykt og skjønt. 50 m pr 50 gr gjør det udrøyt og dyrt i drift, men man må unne seg litt luksus som strikkefanatiker.

Garn: Misti fra Du Store Alpakka
Pinner: 5
Heklenål: 5
Forbruk: 1 nøste turkis, 3 nøster grønn og 2 nøster mørk turkis
Mønster: Eget design

8. februar 2007

Finn en tråd og tre dem på

Endelig fikk jeg lagd litt smykker i helgen. Det var så godt å sitte og få pusle litt for meg selv. Jeg har klart å samle opp en anselig mengde perler, tenger og diverse utstyr til perling. Det er nesten så jeg har for mye, det blir så vanskelig å velge.

Dette er en ny fargekombinasjon for meg - magenta og blå. En kombinasjon jeg er fornøyd med, og ikke ser bort i fra at jeg også benytter innen noen ullrelatert. Magenta er vel kanskje ikke hva den er kjent som på folkemunne, men heller mørkerosa og cerise. En farge jeg aldri ville funnet på å vurdere for 3-4 år siden, men som jeg nå virkelig dras mot, både innen interiør og klær.

Ellers så er jeg spesielt fornøyd med den lille detaljen på låsen, en liten glassblomst.

4. februar 2007

Hjertelig!

Disse tre nydelige hjertene fant sin vei til en postkasse nær meg noen dager før jul. Jeg har aldri blitt så rørt i hele mitt liv. Pakken var fra HildeC . Tenk at noen man aldri har møtt sender en nydelig hjemmelaget pakke. Bloggverdenen er en fin verden å bo i. Tusen hjertelig takk HildeC! :D

De har kost seg hengende i vinduet mitt hele julen. Og godt utpå nyåret.