7. januar 2007

Å tigge, tugger, har tagget

Det tok litt tid før jeg skjønte hva det betydde å bli tagget. For meg var det noen irriterende spraybokssignaturer på en vegg nær deg. Eller rett og slett html-programmering. Men nå har jeg sett lyset og jeg har blitt tagget av FlinkFink. En svært talentfugl fink.

Reglene er å skrive 6 rare ting om seg selv og så sende den videre til 6 andre. Så må man si i fra til de andre at de er tagget.

1. Jeg liker veldig godt å spille dataspill. Min første datamaskin var en Amstrad 464, det var i de dager hvor spillene måtte lastes inn fra kassett. Om dagen spiller jeg Gothic III, og har totalt rømt inn i denne fantasiverdenen.

2. Jeg samler på tegneserier. Det begynte med Sprint når jeg gikk på ungdomsskolen.

3. Når jeg går i fra bilen må jeg alltid dobbeltsjekke at jeg husket å låse døra. Det hender jeg går tilbake et godt stykke for å kontrollere (og det har hendt at jeg har glemt det...)

4. Jeg er skrekkelig leken. Fint for Nøtteliten (snart to) nå, men det kommer til å bli pinlig for han når han er 16 og har kamerater på besøk. "Ikke bry dere om meg, jeg skal bare bygge litt lego".

5. Jeg er dronningen over ubestemmelighet. Skal jeg kjøpe genseren i lysblått eller oransje? Har økonomien tillatt det, har jeg måtte kjøpt begge bare for å komme meg videre i livet.

6. Jeg har en humor sortere enn Spøkelseskladden. Jeg ler av politisk ukorrekte vitser og de snodigste ting. Men blir ille berørt av vitser som omhandler sex.

Dette var litt flaut og litt moro. Og den beste delen er at man kan tagge videre. Gjerne til noen du er litt nyskjerrig på ;) Så herved tagger jeg FiberFeber, Johan, Grete, Hedvig, Smileull og HildeC.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Takk for utfordringen! Følte meg plutselig litt ung som ikke har hørt om Amstrad. Forløper til Commodore 64 og Atari, eller hva det var de het?

Supernøtt sa...

Amstrad eksisterte på samme tid som Commodore 64 :-) Og jeg har den enda!

Hilde C. sa...

Så hyggelig å høre at det er flere som liker å leke med lego! Nøtteliten er heldig :-) Jeg sliter med tagg'en, men akter å komme i mål. Kjekt å høre at hjertene får et liv etter jula også :-)

Anonym sa...

Er virkelig noen av de tingene der rare? Jo, muligens.
1.Det er kanskje ikke flertallet av damer som spiller dataspill?
2.Samlere er alle, så klart damer samler tegneserier til barna.
3. Jeg trodde jeg var rar som ikke gjør dette!
4. Ikke rart! En meget nyttig egenskap!
5. Da er det pinadø mange dronninger! Typisk kvinnfolk!
6. Det finnes jo bare sju grunnvitser, alle andre har sitt utspring fra dem. Derfor er det umulig å være særlig rar(e) eller skjelden uansett hvilken type humor man har.

Anonym sa...

Koselig helgelesning. Jeg samler også på Sprint, Lille Sprint og Viggo, og når jeg skal kose meg så kan det være et alternativ å se i gamle tegnserier.

Pinneguri sa...

Og du må være det mest tittel-lekende mennesket (?) jeg har vært borti! Fantes det en kategori for Beste tittelskribent på nettet og jeg hadde vært diktator ville jeg gitt deg prisen umiddelbart.
Det er det rareste jeg har oppdaga med deg :D

Maleficum sa...

"Tagging ekke noe tøft, det er mye tøffere med lange turer i skogen for å høre på fuglesangen..." -- B.Egil