8. februar 2007

Finn en tråd og tre dem på

Endelig fikk jeg lagd litt smykker i helgen. Det var så godt å sitte og få pusle litt for meg selv. Jeg har klart å samle opp en anselig mengde perler, tenger og diverse utstyr til perling. Det er nesten så jeg har for mye, det blir så vanskelig å velge.

Dette er en ny fargekombinasjon for meg - magenta og blå. En kombinasjon jeg er fornøyd med, og ikke ser bort i fra at jeg også benytter innen noen ullrelatert. Magenta er vel kanskje ikke hva den er kjent som på folkemunne, men heller mørkerosa og cerise. En farge jeg aldri ville funnet på å vurdere for 3-4 år siden, men som jeg nå virkelig dras mot, både innen interiør og klær.

Ellers så er jeg spesielt fornøyd med den lille detaljen på låsen, en liten glassblomst.

7 kommentarer:

Fiberfeber sa...

Fantastisk lekkert!!! Bare pass deg for mine lange fingre når du bruker det ;-) SUPERnøttFINT, er det :-)

Anonym sa...

Det er et meget fint armbånd! Jeg kan rigtig godt lide farvesammensætningen.KH Miri

Hilde C. sa...

Det er ikke en fargesammensetning jeg heller ville tenkt på, men det ble utrolig fint! Flott også med så mange forskjellige typer perler :-)

Anonym sa...

Woho! Lekkert! Minte meg om salige grunnkurs formgivningsfag, da alt vi skulle male måtte blandes av de tre fargene cyan, magenta og gult. Hihi.

Anonym sa...

For et nydelig armbånd! Flott med slike små, artige detaljer!

Anonym sa...

Så friske farger du har brukt! Lekkert med ullkulen sammen med andre materialer. Lommetøflene er helenkle.Når jeg får til får du! Oppskrift hos Hedvig . God helg til deg og dine :-).

Eva sa...

Superfint! Fikk sommerstemning jeg :)