19. april 2007

Mellom barken og Vea

Generøse Blåggdama har slått til igjen, denne gangen har hun sendt meg en stikling av Pelargonium. Den har fått navnet Pelle. Pelle Pelargonium. Tusen hjertelig takk! :D Pelle hadde skrevet en lapp, han vil bli dusjet daglig. Snakk om renslig plante ;) Han står nå i et østvendt vindu og gleder seg til sommeren.

Flere som gleder seg til sommeren er disse to. For en måned fikk jeg invitasjon til Podekurs på Vea. Jeg meldte meg sporenreks på, dette ville jeg ikke gå glipp av. Vi slipte kniver, prøvekuttet og noterte flittig. Jeg var nok ikke et naturtalent med kniven, men fastsurring og voksing gikk veldig greit.


Over er Rød Haugmann og under er Rød Säfstadholm. Jeg var slett ikke sikker på om begge ville gro, så jeg var rett og slett lykkelig da jeg så at begge var en suksess. Det er godt med vår :)


PS: Ja, det er epletrær :)

4 kommentarer:

Hilde C. sa...

Oi, har du vært på podekurs - det hørtes spennende ut. Hva er det du har podet - er det epler? Så fint å få en Pelle i posten - vi må få se bilde når han blomstrer :-)

Anonym sa...

Er det ikke gøy med stiklinger som du kan få stelle med, og se vokse og trives!!. Har aldri gått på podekurs, men jeg har da fått til noe av stiklinger :-). Lykke til med Pelle!

Pinneguri sa...

Jeg tror hun som navngav verden var en dame, jeg, ikke en eldre herre. Det tror jeg :)

Lykke til med Pelle! Og epletrærne. Du er avansert.

Anonym sa...

Så spennende. Er det ikke deilig med vår! Du må holde oss oppdatert på Pelle og epletrærne.