20. august 2007

Smukke smykker

Det litt upopulære sommerværet har hatt sine lyse stunder. Rundt kjøkkenbordet med tang og tålmodighet.

Og jeg trenger litt hjelp fra dere.


Anhenget er lagd slik at den kan benyttes både som veskepynt og halskjede. Det kan enkelt tas av kjedet og tres på en kortere kulelenke.


Det rosa/grå og det grønne anhenget har hengt rundt halsen min annenhver dag i sommer.Over vises anhenget med kulelenken som benyttes til å feste det rundt veskens håndtak.


Disse to nederste benyttes kun som anheng rundt halsen. De vil bli for store og skjøre til en medfarten en veske vil få.


Jeg har meldt meg på OktoberRosa aksjonen i år også. I fjor brakte Veskebalansen med dinglenål inn 400 kr til Kreftforeningen og brystkreftaksjonen. I år vil jeg gjerne ha hjelp fra dere. Hva skal jeg lage i år? Når man sirkler rundt sin egen halvkreative navle, kan man lett miste av syne hva som er likandes for andre også. Derfor håper jeg at dere kan styre meg i riktig retning. Referanser er lov, både farge, materiale og form. Takker på forhånd for alle innspill :)

19 kommentarer:

Hobbygåsa sa...

Så utrolig fine de var! Den grønne er bare nydelig! Ha en fin dag!

Eva sa...

Den navlen din må da være helkreativ :)Og hva med å lage noe alla det du viser frem i dette innlegget? kjempefint alt sammen :)

Hilde C. sa...

Du kan trygt lage noe til Oktoberrosa som er slik du har vist fram her - de er jo kjempeflotte! Skulle du begynne å tvile for sterkt på din kreative navle, kan du nok allikevel trygt stole på magefølelsen som måtte befinne seg innenfor ;-)

min sin lille tue sa...

Kjempeflotte perlerier du har laget. Ingen manko på kreativitet hos deg ser jeg. Henger meg på at de tingene du viser her må da være mer enn fine nok:)
Ha ei fin uke.

Anonym sa...

For noen nydelige smykker. Og du kan trygt lage slike til Oktoberrosa. De er utrolig flott. Så fortsett i samme retning !!!! Du er kjempeflink....

Anonym sa...

Åh så flotte, dette kan du!! Du er flink til å sette sammen det riktige "stæshet", og dette kan du trygt selge på oktoberrosa:-)Og om du ikke vil lage smykker til den aksjonen så er jo du ganske så flink med både skjerf og sjal, med dine egenkomponerte heklekanter rundt og det som finere er!

Eva sa...

Pelle ser ut som han har fått veldig godt stell i sommer, så han overlever sikkert vinteren også :)

her finner du supre tips om stiklinger og sånn:
http://posidriv.blogspot.com/2006_05_01_archive.html

Anonym sa...

Du lager så nydelige smykker! Litt av en tålmodighet du må ha når du sitter å putler med perler, ull og streng.. Blir skikkelig imponert eg! :)

Anonym sa...

Disse var kjempfine - supernøtt - alle sammen - og de vil jo være et suverent bidrag til oktoberrosa!!

Anonym sa...

Dette var ein kjekk blogg! Desse anhenga var kjempeflotte! Eg likte fargesamansetningane, og blandinga av material. I tillegg var det lurt å laga eit anheng som kan brukast både til smykke og veskepynt;-)

Anonym sa...

Hei Supernøtt! Takk for besøket, det var hyggelig. Og da tok jeg turen hit, og det er jeg jammen glad for!! Sååå mye fint som du lager! De smykkene dine er jo bare helt enorme. Selvfølgelig kan du bruke slike til Oktoberrosa!!!
Hva tar du for et slikt smykke?
Pst: legger linken din hos meg, så ser du meg her igjen.....

Pinneguri sa...

De er bare helt supre, disse perlesmykkene dine, Supernøtt! Vet du hva jeg kunne tenke meg? En sånn liten (men gjerne lang-smal) kjede til å feste på mobilen min, men en smule dingledanggel. (Som forøvrig er sokkrosa, mobilien min altså. Tilfeldighet? Neppe!)

Pinneguri sa...

Jeg håper du/andre lesere skjønte at det var sjokkrosa jeg mente i forrige innlegg *rødme rosa*

Supernøtt sa...

Jeg likte sokkrosa mye bedre ;-D Hvis du kan styre meg i riktig retning av hva slags feste som benyttes på mobildingeldangel, så kan jeg lage det til deg :-)

Anonym sa...

Supernøttherlige smykker!!! Disse kan trygt være bidrag til årets auksjon!! "sokkrosa" og lime er energigivende farger!! Du har forøvrig en flott P-gjeng:-)

Pinneguri sa...

Ja, ikke misforstå meg, smykkene du har laget er kjempevakre, men siden du trengte ideer så gav jeg den bare en. Og hvis du vil lage mobildingledangle og legge den ut på OktoberRosa så skal jeg by meg til den, jeg?

Festet til mobilen? Jeg tenker meg det er sånn som det er på kameraene, en tynn, men kraftig snor som man dyttevrir inn i en liten revne som er laget for dette formålet, og så trær man hele stæsjen igjen løkka som lages? Mobildanglen kan både være lengre enn mobilen og kortere - i hvert fall for min del, selve smykkedelen trenger vel neppe være mer enn en tommelfinger lang, antar jeg?

Hilde C. sa...

Jeg tror Panduro selger utstyr til mobilpynt, altså en ferdig snor med de nødvendige duppedingser for å feste til mobil. Jeg har ikke studert de så nøye, så jeg er litt usikker på hvordan de er :o)

Anonym sa...

Jeg syns alt du lager er nydelig jeg:-) Tror du kan få godt igjen, uannset hva du velger.
Ha en fin uke:-)

Anonym sa...

Kjempeflotte og smukke smykker ja! *ønske seg* Dessuten kjøper jeg gjerne et hvis du selger. :-)