26. august 2008

Sort magi

Det blomstrer, ingen tegn til høst i P-gjengen. Selv om temperaturen ikke er særlig høy, og det er grått og regn, koser de seg fortsatt ute. Når er det egentlig på tide å ta dem inn? Det bør kanskje ikke være sånn at de kommer rett fra kjølig ute til varmt inne, eller?


Over: Mrs JC Mappin' har søte blomster i tillegg til bicolor bladverk. Pen både med og uten blomster.


Over: Black magic har kronblader som ser ut som fløyel. Den skal være en hengepelargonium, men min står fortsatt rett opp. Kanskje den ikke ser noen grunn til å henge med hodet selv om det er dårlig vær?

8 kommentarer:

Elisabeth sa...

Så lekkert!
de er jo nesten på sitt peneste nå, vi får krysse fingrene for en laaang og varm høst :)

Hilde C. sa...

Jeg kan ikke gi noen gode råd om det du spør om, men jeg kan iallefall si at Black Magic har akkurat sånn magi som går rett i hjertet på meg, såååå vakker :-)

kompoStella sa...

Oooh! Black magic ligner utrolig på en pellis jeg har, som jeg ikke har navn på... kunne du kanske være en engel og gå ind på min blog, se under "nameless" og klikke/tjekke det sidste bilde, som ligner mest??? jeg tror det er den samme og ville bli lykkelig om jeg fik navnet :-)

min begyndte først at henge da den var ganske stor. samme med de andre peltatum, jeg har - kanske der ganske simpelt skal vekt til, før de henger?

fine bilder, btw :-D

kompoStella sa...

tak for hjelpen, superengel!!!

Pinneguri sa...

Nå blomstrer mora til Pelle, og hun har et skikkelig toppår også. Kanskje fordi jeg ikke har gjødsle henne på en stund?
Hva med guttungen?
'Black Magic' var nydelig, ja.

Penelene sa...

Utrolig fine.
Jeg har klart å dyrke frem noen gigantiske Dronning Ingrid, og skulle gjerne tatt stiklinger. Så jeg spør deg som er ekspert: Er det nå man kan gjøre dette, eller er det for sent?

Penelene sa...

Tusen takk for tips! Det er synd å ikke ta noe nå siden de er så frodige! Har flere passende vinduer, så det er verd et forsøk!

Magaki sa...

Å, en blogg etter mitt hjerte. Blomster og garn :)))