11. oktober 2008

Kalorismil

Endelig noe som inneholder ordet kalori uten å være fetende. På strikkekafé for et par uker siden hadde vi alle med garn og pinner til å strikke hver vår Calorimetry.

Racerstrikker Missteee gikk kjapt inn i ledelsen, og fullførte på under tre timer. Jeg fullførte dagen derpå, for å oppdage at den er en god del for stor. Både litt for lang og alt for bred. Så hvis du vurderer å strikke denne, drister jeg meg til å anbefale et mindre maskeantall enn i oppskriften. Dette tror jeg medstrikker Baglady, også kan skrive under på.


Lagt rett ut, smiler den. Det gjør jeg også, til tross for at den ikke passer perfekt. For jeg liker den veldig godt og tror den vil være riktig så kledelig i en smalere variant. Frem med pinnene igjen!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Nå har jeg sett denne på flere blogger, så nå må vel jeg også kaste meg på. Kanskje kan den bli julegave til noen jenter i familien? Lekker farge du hadde på denne her. Det blir nok en på meg selv også! Takker for tips om størrelsen, det kan komme godt med når jeg hiver meg i gang med pinnene.

Hilde C. sa...

For en lekker farge du har valgt - er det selvspunnet garn du har brukt? :-)

Supernøtt sa...

Hei Hilde C! Denne gangen er det ukjent merke på garnet. Det kom i en forundringspose jeg kjøpte. Mykt og behagelig, er det :-)

Cruzidull sa...

Hei hei. Jeg har også en slik som Kiwa strikket til meg sist vinter. Jeg simpelthen digger den! Oi, det var jo ikke det jeg egentlig skulle skrive her, men at jeg har strikket luen din igjen. Kjempefint, raskt og enkelt mønster. :D
Ha en fin dag, selvfølgelig sett bort i fra at det er man-dag...

kompoStella sa...

åh! så fin! super idé, kanske man skulle begynde at strikke...

Anonym sa...

Så fin den ble, flott farge som jeg elsker. Dumt den ble for stor, men kanskje du kan tove den litt?
Så koselig det ser ut der dere har strikkecafe da! Synd det ikke var strikkecafe da jeg bodde i Brummunddal, for 15 år siden....
God helg