30. juli 2010

Knotts Landing

Ser nesten ut som jeg har blitt interiørblogger, men det er fiberrelatert denne gangen også. Kommoden som ble malt "Ivrig lilla" til pikeværelset trengte nye knotter. Siden det er tolv knotter, ble det en dyr affære. Så da tok mor heklenålen fatt.

Garnet er årgangsgarn fra min bestemors loft og noen rester min mamma hadde. Så hvis vi teller Nøtteknøttets fingermerker, er hele fire generasjoner involvert i kommoden. Skulle jeg kjøpt garn, hadde jeg nok valgt litt andre farger, men syntes den ser herlig Pippisk ut slik den er nå. Blir spennende å høre hva Nøtteknøttet syntes når hun blir stor nok til å ha en mening om det hele.

PS: Fatter forøvrig ikke hvordan interiørbloggere får til fine bilder inne? Det er ikke så mye lys i de innerste krokene. Kanskje det er vi som har det litt mørkt og skummelt hjemme? ;)

9 kommentarer:

Rikke - fargesirkelen sa...

Lys, lys, lys er tingen for bildene.

Syntes du lager så innmari mye fint!

fredagsmasker sa...

Så kult! Og ekstra kjekt å kunne bruke noe gammelt.

Unknown sa...

Flotte knotter... :O) ..., så smart!

pendlerpiken sa...

så flott! det har jeg lyst til å prøve på også :)

Hilde C. sa...

For en flott idè - det ser skikkelig stilig ut :-)

Moan sa...

Aha! Det er DET jeg kunne gjort for menge år siden; hekle trekk til knottene, men nei da. Her ble det innkjøpt dyr maling i mange farger!
Og nå er barna så store at de ikek vil ha slike fargerike ting...

Smart!

Ane sa...

Kjempe fine knotter! Lysst til å dele hvordan du gjorde det? ;)Jeg skal male en kommode, og hadde tenkt å kjøpe nye knotter, men dette var jo helt genialt. :)

Supernøtt sa...

Hei, Ane!

Hyggelig at du likte knottene. Det eneste jeg har gjort er å hekle en sirkel med fastmasker og staver og festet på baksiden.

Hilsen Supernøtt

AngliaKakao sa...

Å så flott! Nye knotter til prisen av restegarn :-) -og enkelt å bytte ut når en vil det. Takk for super idé!