12. juni 2006

Rosa på ball

Jeg har fått min hemmelige venn pakke for juni. O'fryd! Den er myk, vakker og sommerdelikat. Nydelig rosa alpakka og ei rose som passer perfekt til.

Et koselig kort fulgte med, skrevet i nydelig håndskrift og på nynorsk. Så herlig eksotisk for en bondsk hedmarking. Ja, gåva fell i smak :D Hjernen er på kreativt høygir om dagen (dessverre er ikke hendene like raske), men snart skal jeg begynne på borden til et skjerf i dette nøstet.

Under er mitt nåværende prosjekt. I helga var jeg på Middelalderfestival og der fant jeg dette håndfargede garnet i bomull. Ja ja, jeg hadde jo egentlig gitt meg selv kjøpsforbud på garn...Hespa kostet meg 300 kr (au!) og ferdig nøstet opp var den like stor som en håndball. Strikker på pinner 4,5 og den som følger med få se hva det blir...

4 kommentarer:

Anonym sa...

Herlig garn!!!!

Hilde C. sa...

Så flott garn - kjekt å høre at inspirasjonen er på topp. Man skulle vært en åttearmet blekksprut :-)

Fiberfeber sa...

Endelig tid til en tur innom - de siste to postene var herlige, hver på sin måte. Tilbehørssettet ble kjempesuperfint! Gratulerer! Og gratulerer med både vakkert billig/gratis (hemmelig venn) garn, og vakkert dyrt/au!!! (håndfarget) garn ;o)

Anonym sa...

Jeg skjønner at du bare måtte ha det garnet. Herlig farge!!!