20. september 2006

From dusk till dawn

Min venninne har akkurat blitt duskedame. Hun fikk seg en ny jobb, og jeg kunne slett ikke risikere at hun dro på jobb uten å være korrekt antrukket. Derfor fikk hun denne lua, slik at lua kan være firkantet og ikke hun.


Legg merke til hvor artige striper det blir av garnet, de forflytter seg jevnt over hele lua, for så å skifte retning midtveis. Dette er selvsagt helt tilfeldig, men akk så festlig.

Under dusken...


Garn: Shells bp (Handpaintetyarn.com)
Pinner: 4,5 mm
Forbruk: 70 g
Mønster: Eget design
Dusker: Alpakka rester i to farger

Ellers vil jeg benytte anledningen til å takke mine skjønne venninner for den flotte bursdagsgaven: Hespetre og garn (Symfoni fra Løve Garn). Jeg har verdens beste venner! :D (Skulle tatt bilde av garnet og lagt ut, men det er allerede i produksjon. Men garnet, i form av et plagg, kommer sterkt tilbake i bloggen senere, akkompagnert av det siste (?!) hespetreet i hele Hedmark).

8 kommentarer:

Anonym sa...

Artig lue. Skulle likt å sett den på hodet :-)

Fiberfeber sa...

Jeg kan bevitne at den glade mottaker slett ikke er et "square head", men at hun likevel kler denne lua eksepsjonelt godt! De er nydelige begge to :o) Supernøtt, du skaper visse forventninger til julegavene - både de som skal gid bort og de man kanskje får...?

Hilde C. sa...

Flott lue! Jeg syns det er godt at du sørger for at det er luer som er firkanta, og ikke folk :-)

Lena sa...

Åhh, så fin lue!! Den var dekorativ og morsom :-o)

Anonym sa...

Kjempeartig lue! Garnet var jo morsomt da. Flott at det blir "mønster" uten at en trenger å sitte med nesa i et ark :-)

Liv Kjersti sa...

Aha! Nå såg eg at eg hadde hermt etter deg utan å vite det! Til og med samme fargen! Og eg ser du er enig i at fargeutvalget i Alaska er dårleg...
Denne firkanta lua er forresten knallstilig! Eg er veldig gira på fleirfarga garn for tida og dette var absolutt ein artig utgave av sorten!

månestråle sa...

Hei.Tusen takk for hyggelig hilsen i bloggen, jeg blir så glad:-) Er ikke så god på å blogge enda...
Har vært inne på bloggen din før og det er alltid veldig inspirerende.
Liker virkelig skjerfene dine godt og lua er fantastisk!Har ikke fått til å legge inn linker i min blog, men setter inn din når jeg får det til. Ha en fin søndag

Anonym sa...

Hei!
Flott lue, hvordan lager man en slik fin dusk?
Send svar på:
ruandrkv@online.no
Stian