25. september 2006

Sirkus Merino

Mitt første møte med merinoull. Takket være tre gode venninner som ga meg et hespetre og to nøster til bursdagen min. Det var bare såvidt jeg ble hele festen, for jeg ville hjem å strikke sporenstreks. Eksisterer det bløtere garn enn dette? Til og med dem som insisterer babyull eller alpakka klør, vil måtte underkaste seg denne ypperste mykhet. Og for meg som er en sniffer, det lukter så godt, så godt.

Nålen er en "gratulerer med jobb" gave fra min langt ifra firkantede venninne (se post under). Jeg har så snille venninner :D Tusen, tusen takk alle sammen!

Garn: Symfoni fra Løve Garn
Pinner: 5
Forbruk: 2 nøster à 50g
Mønster: "Strikking - abc for strikkeentusiaster"

13 kommentarer:

Unknown sa...

Vi er to... Eg fann det garnet der i dag og bere MÅTTE ha. Så mjuky og så godt å strikke med. Som fløyel. Skulle hatt noko slikt som var einsfarga.

Anonym sa...

Det skjerfet var veeeldig fint!! Lekre farger - og så gjorde det seg skikkelig god med nåla da!!

Anonym sa...

Kjempenydelig garn i vakre fargetoner. Gjorde seg veldig fint i det skjerfet... Hmmm, tror ikke jeg har sett akkurat det garnet før, må vel ut og surfe :)

Anonym sa...

Dette er bare helskjønt! Fargenyansene- dobbeltsukk. Her må jeg herme litt tror jeg, for dette var lekkert!!

Anonym sa...

That is beautiful and I love the way you're wearing it!

Anonym sa...

Kjempeflott! Men hvorfor i all verden markedsførte du ikke fødselsdagen din litt bedre;-)!!

merete sa...

Det var et skjønt skjerf!!! ...og gratulerer så mye :-)

siripirisiri sa...

Oj, både skjerfet og nåla ser veldig fine ut!

mmmm merinoull...

Jeg tror jeg har en link til en side med masse hekla blomster på, skal prøve å finne den til deg- jeg syns det blomsten du har hekla her var veldig søt da:)

Siri

Fiberfeber sa...

Sirkusprinsesse, du holder som allid balansen i trapesen - Nydelig, nydelig ble skjerfet, og jeg har fått lov å koooose med det :-) Vi må vel kunne kalle det en vellykket gave når resultatet blir som dette

Hilde C. sa...

For et flott skjerf, fargene er bare nydelige. Liker så godt kombinasjonen grønt og lilla. Jeg har ikke hørt om det garnet før, men nå må jeg se etter det. Myke garn gjør meg alltid mo i knærne. Gratulerer med overstått :-)

Anonym sa...

I dag?

Camilla sa...

Åh, det garnet hadde en flott farge! Veldig fint skjerf og lekkert med den broshen (hm, innså akkuratt at jeg ikke vet hvordan man staver det..) :)

Dorte sa...

Smukke, smukke farver !!

Kh Dorte