22. oktober 2006

Merinometer

Fortsatt frelst av merino måtte jeg ha mer. Mer merino. Flere meter med merino. Et skjerf som jeg kan surre noen ganger rundt halsen og få meg til å glemme sure vinder og iskalde gufs. Og nå har jeg det. Min myke drøm er 2,20 m.

Ved å strikke 1 r og 1 vr trekker skjefet seg sammen slik at det ser ut som om det er glattstrikk på begge sider.

Garn: Symfoni fra Løve Garn
Pinner: 5
Forbruk: 4 nøster à 50g
Mønster: 1 r, 1 vr

Det eneste jeg drømmer om nå, er at dette garnet skal komme i ensfarget.

8 kommentarer:

Unknown sa...

Ser fantastisk ut. Eg óg vil ha einsfarga... Eg vil, eg vil, eg vil!!! Skal vi starte opprop?

Anonym sa...

Symfoni garnet er så flot! Jeg må vist hellere strikke mig et halstørklæde. Se noget lækker merino her www.garn.dk se under uld, Lucca + Lucca fino/extra fino. Det er SÅ blødt! Go' søndag. kærlig hilsen Mette

Bim sa...

Oj, detta såg härligt ut, och jag antar det är än härligare i verkligheten. Hrm, undrar om det garnet finns att handla här i landet tro, hm... Skulle vilja göra något sådant, minimalt antar jag, hihihi. Ja, jag antar det blir lite dyr halsduk annars, ;). Ja, för endera ÄR man enkelspårig och kör med ett och samma jämt och ständigt, eller så vill man vara den som byter varje dag... kanske.. :p
Må så gott... värmländskan... kramis och hoppas din helg är toppen...
Sjöbackas blogg

Fiberfeber sa...

Tenker det skjerfet er deilig, ja! Satser på å få tatt en nærmere titt på det i nærmeste framtid :o)Og jeg bidrar gjerne med min malmtunge røst (pip... pip...) i oppropet om ensfarget garn!

Hilde C. sa...

Flott skjerf - over 2 meter - det er litt av en jobb. Men det er deilig med ordenlig lange skjerf :-)

Lena sa...

Er så deilig med sånne myke og lange skjerf, nå er du klar for vinteren:-) Det ble kjempeflott!

Anonym sa...

Jeg også håper garnet kommer i ensfarget!! Inspirert av deg, har jeg kjøpt garn og strikker nå på et skjerf. Tenker på å strikke en lue til pappaen i huset av garnet også!! Han er helt uten hår - og da kan det være godt med noe som er deilig å mykt og ikke klør!! fortsatt god helg!!

Anonym sa...

Har forelska meg helt i de skjerfa du har strikket i dette garnet!
Må ha-bare må ha...men ingen garnbutikker i min nærhet har det.Men 1/2 slekta mi bor på Hedmarken,så jeg lurer på om du kan tipse meg om hvilke butikker som fører det "hos dere"?(for da kan jeg shoppe litt neste gang jeg er på bestemorsbesøk). :)