9. desember 2006

Fartsstriper

Mørketiden begynner å sette sine spor. Spesielt i form av manglende innlegg i bloggen. Det er så vanskelig å ta bilder når det er mørkt ute, for blitz holder jeg meg langt unna. Strikkeproduksjonen er det ingenting å si på, masse garn har blitt handlet inn fra Pinnsvin Design og handpaintedyarn.com. Er godt i gang med produksjon av julegaver, hurra!

Dette blir ingen julegave. Bare til meg, meg, meg :D

Lenge har striper i skjerf vært et noe jeg har drømt om, men unngått, siden jeg ikke har visst hvordan jeg får med meg tråden fra stripe til stripe, uten at den blir "hengende" på utsiden. Jeg lånte en bok, Skyggestrikk, og ble ikke noe klokere, tross tekst og bilder, og utsatte skjerfet enda litt til. Så jeg prøvde meg frem selv til jeg fikk et resultat jeg kan leve med. Nå er Noro et tilgivende garn i denne sammenheng, da alle fargene gjør at man tråden lett skjules. Men jeg regner med å lage flere stripete skjerf, og da får jeg testet om teknikken holder stand.

Garn: Noro Kureyon
Pinner: 5
Forbruk: 200 g (4 nøster)
Mønster: 1 r, 1 vr. 2 p med hver farge.
Idé: Hello Yarn

5 kommentarer:

Anonym sa...

Det så deilg ut - så hærlige farger - jeg synes det er godt med noe som er litt fargerikt i disse gråe vintertider! Ha ei god helg!!

Anonym sa...

For et flott skjerf :) Det er fare for at jeg blir en "hermegås" igjen ;)

Hilde C. sa...

Å for et nydelig skjerf! De fargene er bare helt herlige :-)

Fiberfeber sa...

Nydelige Noro! Må skjerfet er meget fotogent :o) Håpër den lett kløende kvaliteten ikke hindrer deg i å nyte årets mest perfekte julegave ;o)

Lena sa...

NYDELIG skjerf, Noro har bare så utrolige herlige farger! Og armåndet ditt vare kjempeflott, har ikke sett sånn før:-)