19. november 2006

Halsbrekkende

Det skulle bli en hals. Men jeg vil heller kalle den bryst, eller enda mer korrekt - bringe. Enn så nydelig SilkeAlpacaen er, er den tung. Så tung at den siger og henger. Den varmer mykt min hals når jeg tar den på, men etter en stund er den nede på kravebenet.

Mye kan sikkert kompenseres med mindre maskeantall. Redselen for at den ikke skulle passere hodet hindret meg i å lage den trangere, men det er mye å gå på. Glattere garn skal man lete lenge etter og elastikk har det ei. Men det er det perfekte kløfrialternativ og hovedgrunnen til at den endte opp i min hals, unnskyld - bringe.

Garn: SilkeAlpaca fra Drops
Pinner: 4,5
Forbruk: 100 g (2 nøster)
Mønster: 90 m. 3 r, 2 vr

Brosjen er emaljert og kjøpt på bruktmesse et par helger siden. Den minner meg om min grandtante og når jeg lekte i smykkeskrinet hennes som liten.

7 kommentarer:

Lena sa...

Sånn kan det gå..., den ser flott ut da! Du får sikkert brukt den om du danderer den til og fester med den flotte nålen din:-) Eller inni en god og varm jakke, da sklir den jo ikke ned..*fnis*

Hilde C. sa...

Halsen ser kjempefin ut - og jeg kan tenke meg den er deilig å ha mot halsen (ja, eller altså bringen :-) Det garnet er skikkelig lekkert :-)

Anonym sa...

Kjempefin hals, deilig når man fryser og kan ta den på. Jeg så nytte i den jeg som er en liten ispinne:-)
Flott blogg med mye fint i.

Fiberfeber sa...

Resultatet ser flott ut, selv om funksjonaliteten ikke ble helt som du ville. Og den hvite emaljenåla gjør seg veldig godt! Den var et funn! En annen brosje er også snart på vei - du vet nok hva jeg mener. Har så travle tider (er midt i putekrigen!!) at jeg knapt er online for tida - men vi må vel få til å strikkemøtes før jul en gang...

Anonym sa...

Denne ser da bare helskjønn ut! Lekkert garn!

siripirisiri sa...

jeg syns den var nyydelig!
Brosjen er også nyyydelig:) Hva måtte du betale for den? Om jeg tør spørre..
Jeg kjøpte et smykke i den stilen bare i blått på fretex for en stund siden, og jeg fikk det for 10 kr!!!!!!Snakk om å være heldig da!

Siri

Anonym sa...

Du lager utrolig mye fint. Jeg har linket til deg fra bloggen min, håper det er greit. God helg:-)