18. august 2007

Elle Pelle

Pelle har fått knopper! Jeg føler meg nesten som en vordende bestemor.

Pelle bærer litt preg av en sommer med mye nedbør, noen blader har fått gule kanter. Men han har også blitt stor og sterk, litt lang og smal, men det skal formes bedre neste sesong. For han skal overvintre i vinduskarmen i et kjølig vaskerom. Litt tidlig og tenke på det enda, først skal hans knopper springe ut og fortrylle oss.

Endelig har jeg fått kjøpt meg nytt kamera (hurra for skattepenger!) en Nikon D80. Dette er det første bildet jeg tok og kameraet virker helt vidunderlig. Også er det så deilig og slippe den forsinkelsen mitt digitale kompaktkamera hadde. Det ble ikke akkurat øyeblikksbilder av det. Og nå skal jeg ta bilder av Hemmelig Venn August pakken.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Gratulerer med nytt kamera (veeeeldig misunnelig...) og med knopp på Pelle!! Blir spennende å se når det kommer blomst:-) Fortsatt god helg!

Anonym sa...

Herlig! Akkurat slik følte jeg det med paprikaen i fjor; første gang jeg dyrket noe:-)Ordentlig god følelse. Grattis med kamera! Tok si tid før jeg skjønte ordleken din nedenfor; trodde først du hadde en heidundrende skriveleif:-))) God helg til deg og dine!

Hobbygåsa sa...

Gratulerer med nytt kamera! Det så utolig fint ut å kunne ta slike nærbilder! Jeg hinter sterkt innpå her hjemme for jeg har snart gebursdag og ønsker meg STERKT et nytt kamera. Men av og til skjønner mannfolk niks og nothing... Skal bli spennende å se Pelle i full blomst! Ha en fin søndag og så krysser vi fingre for sol i morgen også!

Hilde C. sa...

Gratulerer med kamera - og Pelle ser da absolutt ut som han trives på det bildet der. God søndag :-)

Johan sa...

Og nå er det gunstig tid til å ta en ny stikling!

Anonym sa...

ÅÅ - så heldig du er - kjempefin pakke og nytt kamera!! Jeg har så lyst på nytt kamera jeg også, men jeg fikk IKKE noe særlig igjen på skatten!!