6. mai 2008

Netthandel

Miljøbølgen har skylt over meg også, her resirkuleres smitt og smule. Plastikkposer er skikkelig "ut", og det er fint for meg og mitt nye handlenett.

Når en along med handlenett startet, ble jeg kjapt fanget i nettet. Her fikk jeg slått to fluer i samme smekk; både vært miljøbevisst og holdt på med min yndlingshobby.

Garn: Paris 100 % bomull (Drops)
Pinner: 5,5 og 4,5
Forbruk: 2,5 nøster á 50 gr
Mønster: Elisa Nest Tote


Nettet er meget tøyelig, men forhåpentligvis sterkt. Tre epler fikk det til å doble lengden sin, så det siger, men det var forventet. At det er strikket som et rektangel og heklet sammen i siden, vil forhåpentlig styrke ved tung ballast. Kanskje jeg strikker et til på rundpinne, for å se forskjellen. Sommeren er forhåpentlig lang, og dette er perfekt sommerstrikk. Håndtaket er en genistrek, så det kommer jeg helt klart til å benytte ved senere hankestrikk.

10 kommentarer:

Eva sa...

Kan absolutt annbefale å strikke nettet rundt. Går mye fortere og er raskere å montere. Nettet ditt er kjempefint - likte fargen. :)

Frk.Badegakk sa...

Utrolig lekkert! Helt fantatisk!!!! Jeg ble så glad når jeg så det, aner ikke hvorfor.
Kanskje blitt litt mye kaffe i dag? En slik overbegeistring over et handlenett er kanskje litt i overkant?

*titte oppi kaffekoppen sin*

Heidi sa...

Flott nett, dette har jeg lenge hatt lyst å lage. Etter å ha lest hva din erfaring er, blir det nok ikke lenge til jeg er i gang.

Hilde C. sa...

Det var et skikkelig flott handlenett! Jeg har fått handlenett i gave, men glemmer det alltid igjen hjemme. Da er jeg i grunnen like langt...:-)

Nette sa...

så stilig!

Tore Litleré Rydgren sa...

Du verden! Har gått gjennom bloggen din nå og har sett mange flotte ting. Vet ikke om slike ting kan måles opp mot hverandre, men du må være en mye bedre strikker enn jeg er fluebinder! :-)

Anonym sa...

Nettet ditt ble flott! Og så har du fått OK åpning øverst ser jeg. Mitt ble kjempetrangt, tror jeg må strikke I-corden på nytt med tykkere pinner.

Ha en fin helg!

Lena sa...

Wow, så stilig nett! Digger fargen du har valgt, og hanken ble kjempefin:o) God pinsehelg til deg, nyt helgen og finværet.

Anonym sa...

Så stilig det ble. Strikket dette i fjor sommer jeg, og lovte meg selv at det skulle bli flere...... ups.... jeg er visst litt glemsk. :-)
Jeg likte også måten kanten var strikket på tilslutt. Genialt.

Aase G sa...

Flott nett, har sett flere slike, men dette ser ut til å være den beste modellen hittils! Fin blogg du har forresten!