15. juni 2008

Et 80-talls show

Nå har jeg beveget meg fra gul-oransje-brune 70-tallet til det pastellrike 80-tallet. Kan late som om det har vært planen å jobbe meg igjennom ti-årene, men så snedig har jeg ikke vært. Denne gangen ;)

Mest lys blå, litt hvitt og mye rosa. De rosa fargene var skikkelig cerise, men i selskap med alle blåtonene og hvit, ble utrykket ganske dust. Garnet er 2-trådet og består av en tråd spunnet av Colonial ull i blå-turkis fra Spinnulla. Den andre tråden har jeg kammet sammen merino, pelsull, soya, Shetlandsull, alpakka, Angelina, nylon (glitter) og litt tussa silke. Litt for mykhet, litt for tekstur og litt som glitrer. Og det er ull alt som glitrer, nesten ;)


Ruggen er på 219 g. Min største så langt! Ønsket var å lage et tykkere garn, men det høres lettere ut enn det er. Foretrekke (pre-draft) er min venn og vi må bli enda bedre kjent for at jeg skal få til så tykt garn som jeg ønsker.

Over: Kammet fiber klar til å bli tråd to. Med dette garnet fikk jeg min første spinne-ute-opplevelse. Har gledet meg til det siden jeg begynte å spinne september i fjor, så forventningene var skyhøye, men innfridde på alle punkter, jippi! :D

8 kommentarer:

ANNEPÅLANDET sa...

Hei! Du lager så fint garn - men hva bruker du det til? Har du strikket noe av ditt eget garn? Er så nysgjerrig på hvordan sånt garn ser ut når det blir strikket.

Hilde C. sa...

Det er jammen mange spennende ingredienser i garnet ditt - og så ser det kjempelekkert ut også :-)

Elisabeth sa...

Så lekker garn, det er jo rene kunstverket. Du er kjempedyktig.

Så du lurte på P.Aridum i bloggen min, den har jeg sådd. Men den kan også stiklingsformeres, ikke vanskelig i det hele tatt.
Jeg regner også med at jeg skal høste endel frø av den iløpet av sesongen, så har du lyst til å prøve, bare gi meg beskjed ;)

Lena sa...

Så nydelig garn, det ser helt herlig ut:o) Er innmari fristende å prøve seg på å spinne selv. Fortsatt fin helg til deg!

Anonym sa...

Nydelig garn du lager! Og jeg er så imponert over hvor lekre bildene dine er, hva gjør du egentlig med bakgrunnen...?

Anonym sa...

Nydelig garn!! Og tusen takk for PIF gaven. Den var helt nydelig, og jeg har gått med den i hele dag :-) Tusen, tusen takk *klem*

Steinbokkjen ;o) sa...

Tusen takk for klut oppskrifta... den ska nok prøvast ein gong ,o) Ha ei hææærle helg!

Anonym sa...

Hei - Stikker egentlig bare innom for å ønske deg ei riktig fin helg, men kan jo ikke la være å beundre det fine garnet ditt. Så flink du er :-)