21. juli 2008

Sol på min hatt

I et intenst ønske om litt mer sol, satser jeg på at denne solhatten på magisk vis maner frem solen. Den har på de fire årene jeg har bodd her, vokst seg fra pingle til en flott tue.

To personer som definitivt er en sol i andres liv er Robert og TrondE som har et hjelp-til-selvhjelp prosjekt med det beskrivende navnet Dignity. Det er dem jeg kjøper mesteparten av mine pelargonier av, og det flotte er at pengene går uavkortet til deres veldedighetsprosjekt i Libanon. Les mer om det på deres blogg Beit el Founoun and Dignity Project. Helgen 2. og 3. august har de "Torgdager på tunet" på sitt Galleri Natthagen i Løten. Åpningstider fra kl 12-16. Det kommer til å bli veldig koselig. Jeg skal dit, skal du?

7 kommentarer:

Eva sa...

Takk for tipset! Hvis alt går etter planen er jeg på bestemorsferie da, og det er ikke langt fra henne til Løten :)

Hilde C. sa...

Det høres ut som et flott og spennende prosjekt. Så flott blomsterpinne- og pynt produktet er! :-)

Pinneguri sa...

Jøss, så spennende. Ja til mangfold, og ja til folk som bruker av seg sjøl til det:)
God sommer, med Pelle og gjengen :D

Anonym sa...

Hei du!

Enig med deg. To solstråler trenger all den support vi kan gi dem. Dessverre skal jeg på dugnad samme helg, men jeg kommer sterkere tilbake. Bor i Hernes. Ha en solvarm helg hos to gode venner!! "De enda som aldrig misslyckas - är de som aldrig försöker" så da så.....

God dag til deg

Sjoggfrid, Hernes

Anonym sa...

Hei igjen!

Var ikke meningen å være "helt anonym". Opprettet blogg i dag så dette må jeg prøve ut. Skjønner?! Snakkes.

Sjoggfrid

Johan sa...

Måtte bare sjekke om du hadde tatt vekk bildet, for nå har sola blitt borte igjen!

Eva sa...

Har ikke fått dratt på ferien ennå, pga en vond tann og en tannlege som ikke er tilbake fra ferie før på mandag... :( Så da venter jeg med å dra så jeg får med meg Spaniafareren på tur også.