13. september 2008

Lin, da

Blogger og jeg har vært uvenner en stund. Ikke har jeg kommet inn på egen blogg, og ei heller på andres Blogger. Men nå ser det ut til at vi kan skvære opp, etter litt om og mén kom jeg inn i dag.

I våres startet jeg omsider med et etterlengtet svart sjal. Ofte har savnet et svart sjal til litt finere bruk. Men hver gang jeg handler garn blir jeg forført av en eller annen flott farge. Derfor måtte jeg ta noen indre kamper før garninnkjøpet og inne i selve butikken denne gangen. Sjelden har jeg vært så målbevisst på et plagg jeg har strikket. Som regel går det etter hva jeg har lyst på, ikke hva jeg trenger.

Lingarnet er herlig blankt, det skinner i solen. Det var godt å strikke med, men røyter litt. Garnvalget ble tatt på vei inn i sommeren, og skal fungere til bruk sommer som vinter.


Garn: Lin (Drops)
Pinner: 5,5 mm
Forbruk: 280 gr
Mønster: Shetland Triangle av Evelyn Clark (fra boka Wrap Style)Til slutt et lite tips til alle som ønsker å begynne med blondestrikk. Dette mønsteret er det perfekte startmønster, og du kan strikke det så stort eller så lite som du selv ønsker.

11 kommentarer:

merete sa...

Dette ble fint!
Tipset er å bruke livewriter (gratis- windowsbasert) for å få oppdatert blogg enklere, - eller i hvert fall få skrevt + lagret innlegg på egen maskin til man kommer inn...
og kan jeg få bli venn med deg på last.fm? Jeg har "merete" som konto der: merete

Anonym sa...

Lekkert! Meget inspirerende for en aspirerende blondestrikker! :)

Hilde C. sa...

Så lekkert det ser ut! Det er fristende å prøve seg, og godt å vite at du svarer på spørsmål. Lingarnet har jeg ikke sett, men jeg må nok ta en titt på det. Sånn ellers så er jeg veldig glad i lin nemlig :-)

Fiberfeber sa...

Gratulerer! Målbevisst arbeid gir tydeligvis også veldig bra resultater ;o) Gleder meg til å se sjalet live, altså. Kanskje på neste strikkekafé?

Tea Kristin sa...

Herlig sjal!!! Jeg tror faktisk at jeg aldri har strikket med lingarn, men nå vekket du nysgjerrigheten min *piler bort til Garn og vevstua*

Anonym sa...

Nydelig!! Er nok ikkje så dumt å ha eit svart sjal til ulike anledninger..:)

Ha ei flott helg du óg!

Elisabeth sa...

Så utrolig vakkert sjal, rene kunst verket!

Anonym sa...

Nydelig sjal. Og så deilig det må være med et i lin.

Anonym sa...

Nydelig sjal, og skikkelig pent fotografert:-D

Hobbymegher sa...

Utrolig flott sjal!!!

GURO sa...

Vakkert sjal. Jeg har to nøster blå Drops Lin, kanskje jeg burde prøve meg på et LITE sjal? Etter å ha prøvd garnet både til håndkle og oppvaskklut og endt opp med å rekke opp utallige ganger. Ligger nå i "båsen for rampete garn". Kanskje oppfører det seg finere hvis det får bli noe lekkert og blondete?