13. mars 2011

Holden girls

Når jeg blir spurt om hva jeg strikker på, og svaret atter en gang er sjal, humrer mine strikkevenninner godt. Det er nesten så jeg begynner å få litt komplekser for min uoppfinnsomhet. Mengden sjal i skapet vokser, dog svært sakte. Men de brukes flittig.
Garn: Novelty Boutone fra Handpaintedyarn.com
Pinner: 4 mm
Forbruk: 165 g
Mønster: Holden Shawlette av Mindy Wilkes

Dessverre er ikke garnet lengre i salg for andre enn amerikanere. Veldig synd, for jeg kunne gjerne strikket mer av denne garntypen.

Jobber med å minske garnlageret. Ikke et stort jafs dette, men alle monner drar. Noen som har tips til garnslukende prosjekter? Rippleteppe, kanskje?

6 kommentarer:

Tea Kristin sa...

Så fint det ble! :) Sjal får man vel aldri for mange av - det er jo fint å kunne variere litt!

Rippletepper er SÅÅÅ fine, men jeg ser liksom ikke for meg at jeg har tålmodighet til å fullføre det. Men har du det synes jeg du skal hive deg over prosjektet! Har du forresten sett den bloggen hvor damen har strikket en heldress til voksen av restegarn?? Kanskje det er neste prosjekt - onepiece til deg selv. :D

Hilde C. sa...

Sjalet ser utrolig lekkert og delikat ut! Tepper er sikre garnslukere :-)

Fru Keilegavlen sa...

Nydeleg!! Ein får aldri nok av sjal. ;)

Moan sa...

Ser deilig ut!
Jeg har en liten ting til deg... Stikk innom en tur :-)

Heidi sa...

Vilken fin sjal! Och vilken otroligt fint teppe du har gjort! Jag är så imponerad att jag lägger till din blogg på min länklista på en gång! /Heidi

Anonym sa...

Hei!

Jeg kikket rundt på nettet etter knotter av garn og kom over dine i innlegget "Knotts Landing" Tenkte å være så frekk og spørre deg om du kunne ha tenkt deg å hekle to slike til meg?

Skjønner godt om du ikke vil, men jeg måtte spørre! De var fantastiske.

Blir glad for svar på mail: ingunnka@hotmail.com :-)