6. november 2006

Sukkerspunnet

Denne får man nesten hull i tennene av. 80-talls pasteller i skjønn reunion; armånd i sene og glassperler.

I et par måneder nå har det vært mitt strikke-en-pinne-mens-pc-en-skrur-seg-på prosjekt. Svært sakte har det steget frem. Det var meget mer pirkete enn jeg trodde å strikke i disse materialer. Perlene sklir lekende lett og gjerne feil vei. Men enorme muligheter for alskens perler. Og mer slitesterkt enn sene skal man lete lenge etter.

Sene: Supplemax 02,5mm
Pynt: Glassperler
Pinner: 5

Dette har jeg tenkt veldig lenge på at jeg skulle lage, og omsider er det gjort. Et helt idiotsikkert smykke for allergikere er det også.

10 kommentarer:

Fiberfeber sa...

Oooups - YOU did it again! Nusselig og kult på samme tid!

Hilde C. sa...

Jeg syns det ser lekkert ut. Så gjennomskinnelig og lett på en måte. Det ser ganske plundrete ut å lage, kan ikke være lett å få tak i maskene på pinnene vil jeg tro :-)

Anonym sa...

utrolig stilig!!

Anonym sa...

Sene er fiskeutstyr, så nå lurer jeg på hva du driver med! ;-) Hva sier gemalen til dette?

CamillaS sa...

Superkul! :D

Anonym sa...

Stilig! Og vesten under er knalltøff! Beundringsverdig å få ferdig eit slikt stort prosjekt, eg har langt igjen dit. Men smykker er alltid kjekt og dette strikka armbandet frista absolutt til "herming" :-)

siripirisiri sa...

hei!
Dette var kjempefint!
Morsomt materiale:)

Siri:)

Anonym sa...

Har kikka på denne varianten av armbånd ei stund, og de er rålekre! Ditt også; spent på neste smykke ut :-)Og du er en strikker, bare så det er sagt. Nøsteklem :-)

merete sa...

Flott armbånd!

Anonym sa...

Armbåndet ble skikkelig lekkert.