3. mai 2007

Dingle vingle

Det har blitt hobbytvang i heimen. Jeg har tvunget min samboer til å male miniatyrer til spillet sitt - Blood Bowl. Slik at vi nå sitter på hver vår side av spisestuebordet med hver vår hobby. Det er utrolig koselig, han blander maling og spør meg om fargelære, mens jeg perler så glasskulene spretter bortover parketten.

Over: Dinglenål i størrelse XL. Har benyttet større nål, som er hendigere til tykke strikkeplagg. Større nål betyr også plass til flere perler. Det liker vi.

Forrige uke hadde jeg et perleuhell. Det er ikke til å unngå at noen små perler slipper unna, selv om jeg saumfarer bord og gulv etter endt perling. Men små barnefingre, og øyne, finner det utroligste. Etter endt arbeidsdag forrige torsdag, ble jeg møtt av en småhissig pappa som forklarte at nå har Nøtteliten spist sin første glassperle. Pappaen hadde hørt en herlig knasing og klart å få den ut av Nøttelitens munn i svært små biter. Ingen synlige skader og alt gikk bra, men mamma har fortsatt litt dårlig samvittighet. Det var en bitteliten perle, og moralen må være å holde på med perling i dagslys, slik at man ser hvor perlene spretter.


Over: Kjede som ikke er kjedelig ;)

En liten tur på LYS (Local Yarn Store) brakte med seg uventede mengder perler. Der var det 20 % på alle perler. Blir ikke mindre våryr av det.

14 kommentarer:

Hilde C. sa...

Det er godt det gikk bra med perlespisingen. Det er ikke vanskelig å skjønne at perlene er fristende for Nøtteliten, så flotte som de er. Du lager virkelig mye fint :-)

merete sa...

Vet hvordan det er med perler som hopper og spretter...
Husket på at jeg hadde sett flere perledamer som legger fløyel på bordet når de perler, bla en lokal smykkeartist her i byen.
Nå har jeg alltid en bit fløyel liggende i perlesettet, - test det ut: Da triller og hopper ikke perlene så mye på bordplaten :-)

Pinneguri sa...

Ups da. Men som gammel dame med barn som har overlevde det meste så kan jeg trøste deg med at en perle i forkledning i ny og ne er det kanskje greit at dere aksepterer. Jeg mimrer selv over episoden med perle i nese på sykehuset ... akk ja, sann ;)

Nydelige arbeider, ja. Du er dyktig, Supernøtt :D

Anonym sa...

Åh så flotte ting du lager! Du er kjempeflink og du har "øye" for det som er stilig:-)

Anonym sa...

Man må ikke bli så oppslukt av hobbyer at man glemmer å gi barna mat!;-)

Petunia sa...

Kjempe mye fint på siden din:-)

randi K design sa...

Kjempefine ting du lager. Smykkene dine spesiellt...

Anonym sa...

I love your dangles on this necklace! They are beautiful and fun!

Nette sa...

Hehe, men hadde det ikke vært den perla, så hadde det vært noe annet, kanskje noe verre? Ekkelt uansett, skjønner det ja! Elsket det kjedet ditt der, helt fantastisk!

Anonym sa...

Hei, så utrolig mye fint du lager! Jeg elsker også å holde på med perler, har ikke blitt så mye i det siste, men skal ta meg selv i hobby-nakken snart... snart. Er mer opptatt av å fly rundt å ta bilder om dagen, naboene ler av meg. Jeg ligger på magen ute i gata vet du... knipser opp i lufta og alle mulige rare ting. Det er jo en hobby det også :) ha en fin kveld

siripirisiri sa...

så koselig å gjøre hobbyer sammen!
Sjalet ble kjempefint, selv om det ikke ble så dypt:)

Ha en fin 17. mai!

Siri:)

Anonym sa...

Flotte smykker i fine farger! Kan tenke meg at de er flotte på.
Ha en flott 17. mai!

Anonym sa...

Nydelige ting. Bra det gikk bra med perlespisingen:-) Ha en fin uke:-)

Aina sa...

Så utrolig fine ting du lager :-)
Ønsker deg en riktig god helg.