2. mai 2007

Oppsjalet

Som nevnt i posten sidesjal, har jeg testet på sjalformer. Dette ble andreplassen. Her har jeg strikket nedenfra og opp, lagt ut 2 masker hver omgang. Formen blir da meget avlang, og ikke dyp nok over ryggen. Litt langgrunn, kan man si.

For å få litt dybde på sjalet, heklet jeg på en kant, bestående av ikke mindre en fem garntyper. Den har blitt noe kraftig, og gir litt tyngde til sjalet, slik at det ligger fint over skuldrene.

Jeg brukte skrekkelig lang tid på kanten, mesteparten av tiden gikk med til å bestemme farger og rekke opp. Sånn er livet når man ikke følger et mønster. Men jeg har lært masse av det, og kunnskap er gull.

Nå skal jeg over til lettere jaktmarker, og florlette sjal til sommerbruk står for tur. Trenger noe til å slenge over skuldrene når jeg tar kveldsrunden i hagen.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg synes dit sjal er meget fint! Kanten er smuk, jeg kan godt lide tyngden og det lidt rustikke udseende.

Anonym sa...

Synes sjalet ble skikkelig flott. Jeg liker sånn fasong på sjalene !

Hilde C. sa...

Sjalet er kjempeflott, og jeg er imponert over kanten rundt. Det ser ut til å være litt av et arbeid! :-)

Anonym sa...

Superflott Supernøtt:-) Kanten rundt er jo en fryd i seg selv. Spennende og stilig. Så koselig at du o mannen kan kose der sammen med hobby. Ellers må jeg si at jeg har lurt litt på det med Halvveisen :-))). Er dette en av Supernøtt sine lek med ord? Men, det er vel en blomst som heter det da:-).

Anonym sa...

Wow, vakkert! Fikk fornemmelser til gammel engelsk litteratur med handlingen lagt til gamle gods, bygget i sten med kalde rom...

Hanna H

Anonym sa...

Gøy å eksprimentere,sjalet ble så flott atte *nikke* Flott fasong :)