27. juli 2007

Bloglines tips

Jeg er en storforbruker av Bloglines. Så godt som daglig er jeg innom og der kan jeg se hvem som har oppdatert bloggen sin. Ikke mindre enn 179 180 blogger er på min liste. Noe av det mest geniale er at man kan se hvem som abonnerer på de forskjellige bloggene (hvis brukeren har tillatt det) og dermed kan man oppdage tusenvis av nye blogger på denne måten. Mitt lille ønske er at de som bruker Bloglines legger sin egen blogg til i sin egen liste, slik at man lett kan finne deres egen blogg også, og ikke bare dem som de abonnerer på. For man vil jo gjerne oppdage og bli oppdaget, ikke sant? :)

7 kommentarer:

Hobbygåsa sa...

Heisann - jeg er helt blank på slike ting som dette, men syntes det er spennende å oppdage nye ting. Har nå registrert meg og så får jeg se om jeg finner ut av det.. Ha en fin helg!

Elisabeth Augusta sa...

JA ikke sant!

Anonym sa...

Hei, skulle legge inn svar på spm ditt her, men så gikk det visst litt fort for seg, og det vart på bloggen min i stedet.. ;)

Pinneguri sa...

Det med Bloglines det skjønner ikke jeg. Jeg abonnerer også på oppdateringer via RSS på Netvibes, da får jeg beskjed på min startside om noen jeg stadig lurker hos har oppdatert. Men siden du ikke har lagt ut RSS-muligheten hos deg må jeg bare stikke innom litt tilfeldig.
Jeg har sett Bloglines, men ikke skjønt det. Kanskje jeg også skal bruke litt tid på å sette meg inn i det?

Takk for titten på sjalet ditt forresten, well done :)

Supernøtt sa...

Hei Blåggdama! Jeg kjenner ikke til Netvibes, men det høres ut som om det er en tilsvarende tjeneste som Bloglines. Man kan se når folk har oppdatert sine blogger.

Hvorfor jeg mitt RSS-feed ikke registreres av Netvibes, er jeg usikker på, men det funker som det skal i Bloglines og Newsgator.

Bloglines er ikke superintuitivt å sette seg inn i, men når man er først er i gang, så vil man ikke være foruten :-) Jeg kan godt sende deg en e-post med litt forklaringer, bare rop ut :-)

Pinneguri sa...

Sjenialt, Egon! Jeg skjønner hva du mener med at det ikke er helt intuitivt, ja. Før jeg bytta språk nå har det alltid kommet opp på fransk hos meg g da har det i hvert fall ikke vært enkelt.
Jeg kan nok ikke være uten Netibes som startside lenger, til det har jeg lagt for mye arbeid i den, men Bloglines ser ut til å være en god kilde for - som du sa - å finne nye gode blogger på de jeg allerede abonnerer på. Takk for tipset, Supernøtt!
Ps: Har Pelle det bra?

Pinneguri sa...

Og, glemte jeg å s, nå har jeg fanga deg i RSS ... skuuuuummmmmelt :)