27. juli 2007

Bloglines tips

Jeg er en storforbruker av Bloglines. Så godt som daglig er jeg innom og der kan jeg se hvem som har oppdatert bloggen sin. Ikke mindre enn 179 180 blogger er på min liste. Noe av det mest geniale er at man kan se hvem som abonnerer på de forskjellige bloggene (hvis brukeren har tillatt det) og dermed kan man oppdage tusenvis av nye blogger på denne måten. Mitt lille ønske er at de som bruker Bloglines legger sin egen blogg til i sin egen liste, slik at man lett kan finne deres egen blogg også, og ikke bare dem som de abonnerer på. For man vil jo gjerne oppdage og bli oppdaget, ikke sant? :)

4 kommentarer:

Hobbygåsa sa...

Heisann - jeg er helt blank på slike ting som dette, men syntes det er spennende å oppdage nye ting. Har nå registrert meg og så får jeg se om jeg finner ut av det.. Ha en fin helg!

Elisabeth Augusta sa...

JA ikke sant!

Anonym sa...

Hei, skulle legge inn svar på spm ditt her, men så gikk det visst litt fort for seg, og det vart på bloggen min i stedet.. ;)

Supernøtt sa...

Hei Blåggdama! Jeg kjenner ikke til Netvibes, men det høres ut som om det er en tilsvarende tjeneste som Bloglines. Man kan se når folk har oppdatert sine blogger.

Hvorfor jeg mitt RSS-feed ikke registreres av Netvibes, er jeg usikker på, men det funker som det skal i Bloglines og Newsgator.

Bloglines er ikke superintuitivt å sette seg inn i, men når man er først er i gang, så vil man ikke være foruten :-) Jeg kan godt sende deg en e-post med litt forklaringer, bare rop ut :-)