16. januar 2008

HamKam

Dette kan vel strengt tatt kalles babyull, da det er min første hjemmekammede ull. Jeg jubler over resultatet, selv om det ikke kommer så godt frem på bildet, ble det akkurat slik jeg ønsket.

Instruksjonene for kamming fant jeg her: Rexenne, som også har flere opplæringsnutter på sin hjemmeside Crow Calling Woman. Mine nye kammerater er kjøpt hos Spinnvilt og dalte ned i postkassen min på selveste juleaften. I dag erklærte jeg Nøtteliten for frisk og sendte han i barnehagen, og jeg fått litt etterlengtet hobbytid. Ahh! :D

6 kommentarer:

Pinneguri sa...

Selvfølgelig kammer man garn!
Eh, gjør man det altså? Uansett hva vi uopplyste måtte tenke (og det gjør vi ;p) så er fargen himmelsk. Sjøgrønnturkishimmelsk.

Hobbygåsa sa...

Ååå det så mykt og godt ut, og så knallfin farge! Det ser gøy ut dette her. Så flotte smykker du har laget også. Ganske vanskelig å ta bilder å få riktig farge i disse dager ja, men dette var jo kjemperart å se på.

Hilde C. sa...

Så spennende! Jeg skjønte ingenting av den store kammen din jeg. Har kikket på linkene dine, og ble helt fasinert. Nå har jeg sett x antall youtube videoer og er litt klokere. Så du videoen med tatting på Crow calling woman bloggen? Noe sånt har jeg heller aldri sett før :-)

Fiberfeber sa...

Gratulerer med særdeles vellykket kammepremiere :o) Dette kommer nok til å bli et fantastisk garn; jeg gleder meg allerede til å se og kjenne på det!

umulie sa...

Heia Kamma!!! Se i bloggen min, der har jeg en award til deg!

Lena sa...

Så utrolig nydelig!!! God helg til deg:-)