25. januar 2008

Kanskje kammer kongen?

Den siste uken har jeg hatt stor glede av å blande fiber med kammer. Kan ikke stikke under et bord at jeg er svært fornøyd med resultatet. Alpakka, pelsull og merino ble forenet på brutalt vis. Kammene er svært spisse og det perfekte mordvåpen i en grusom skrekkfilm.


Prosessen bak garnet er tidkrevende, bak denne bunten på 145 gr ligger ca tre arbeidsdager. Så hele prosessen blir kanskje litt zen?

11 kommentarer:

Fiberfeber sa...

Ho ho! Tror ikke kongen har så innmari mye å kamme på sitt eget hode, så han vurderer kanskje å begynne å spinne...? Nød lærer naken kvinne/mann å spinne...? ;o) Garnet er uansett fantastisk vakkert og mest sannsynlig vil man oppnå Nirvana (Wikipendia: Nirvana er en ideell tilstand av ro, harmoni, fred, stabilitet eller glede; det som helt av seg selv er, når uro, ufred, forvirring og lidelse opphører) om man tar på det. Så da kan man vel si at du kammet og spant zent men godt... øh øh øh...

Pinneguri sa...

Garnet ditt er vakkert, Supernøtt, men Baglady vant på språklig føring denne gangen. Jeg tror du må skaffe deg venner som ikke plasserer deg og garnet ditt i Skyggenes dal (det motsatte av Nirvana?).

Hilde C. sa...

Oi, tre arbeidsdager - det er litt av en innsats. Garnet ser veldig flott ut - det må vel strikkes til noe helt spesielt? :-)

Anne Marie sa...

Det ser nydelig ut!

LivM sa...

Garnet ble riktig lekkert, men jøje meg for en prosess. Da er det enklere å kjøpe det på butikken!! Men ikke på langt nær så spennende da! Du er kjempeflink!

månestråle sa...

Nydelig garn. Selvom det tar tid, må det jo være så gøy, når resultatet blir så vakkert.
Harald var så fiin:-) Både katt og lue.....
Ha en fin uke:-)

Anonym sa...

Hei - I haven't translated your post yet so jeg kommenterer ikke på norsk. Just wanted to say hello!

Hobbygåsa sa...

Så nydelig garn du har laget, det må jo bli til noe veldig spesielt! Tror ikke jeg hadde hatt råd til å bruke det jeg... Ha en fin dag videre!

Anonym sa...

Utruleg flott garn! Og pusen og hua i forrige innlegg var flotte dei óg!! :D

Lena sa...

Garnet du spinner blir virkelig vakkert, kunst spør du meg! Er glad for at du likte vottene, håper de holder deg varm vinteren gjennom:-) God helg til deg!

Anonym sa...

Nydelig!! Jeg beundrer dere spinnere! Har prøvd både håndtein og rock så vidt, og det er råvanskelig!!! Må si jeg har vært her inne flere ganger; utrolig dårlig på å legge igjen hilsener. Det sjalet ditt nedenfor har jeg tittet på en del ganger; sjalet er flott og fargene i bildet er så gode! Blir glad av å se på faktisk:-) God helg!