28. april 2006

Handungen kvakk kvakk

Jeg er ikke mindre enn medlem av Tilbehør 2006. Apriltilbehøret, fingerløse hansker fra Drops, har akkurat fått sine løse tråder festet.

Jeg vandret litt bort fra mønsteret, jeg byttet ut ruter med glattstrikk. Men bortsett fra det fulgte jeg mønsteret etter verste evne. Kjære mor hadde printet ut mønsteret for meg, men teksten i kantene hadde blitt borte. En dreven mønsterleser hadde umiddelbart sett at det var noe galt, men ikke jeg, som trodde det bare var et litt vanskelig mønster. Heldigvis gikk jeg tilbake til websiden for å se om jeg fant et diagram og da så jeg lyset.

Nedenfor: med tidligere strikket skjerf i bølgemønster.Det nydlige garnet, fra Du Store Alpakka, er en pakkesang fra Baglady som jeg fikk til min bursdag i 2004. Skjerfet (kjære mor lærte meg mønsteret) lagde jeg for over et år siden, og har lenge ventet på å bli kompetent nok til å lage matchende vanter. Så det må bety at jeg har hatt framgang som strikker.
Hurra!

4 kommentarer:

lille_ma sa...

Fine hansker! Jeg er så imponert over bildene dine! Og forestiller meg at du bor i et hus med mange sterke farger!

Anonym sa...

De ble skikkelig fine, og det skjerfet så helt herlig ut.......

Fiberfeber sa...

Gratulerer med flotte vanter! Jeg visste det nok, at dine talenter bare ventet på å vekkes til live :o) Tipper vi kun har sett toppen av det berømmelige isberget ;o)

Anonym sa...

Kjempefine vanter og skjerf - og fargen er bare deilig :-)