10. mars 2006

Lille lilla

Dette er det direkte resultatet av første gangen jeg oppdaget at min nesten lokale garnbutikk, Garn & vevstuen, hadde tatt inn Drops alpakkagarn. Jeg ble helt lamslått når jeg så utvalget i hyllen, side om side lå Du store alpakka og Drops alpakka. Jeg endte opp med 3 bunter blåtoner (hvis resultat blir egen post senere) og denne lilla. Den er varm og litt 'skitten' på samme tid. Mine besteforeldre hadde en tapet i nøyaktig samme farge, så den trigger masse gode følelser hos meg.

Mønsterene er fra boken 'Hekling abc for hekleentusiaster'. Min bibel innen hekling, i tillegg til støtteundervisning fra min garnguru; Baglady.

Snippene ble i en brun rest jeg hadde fra før.


Dette var mitt første, store (i mine små øyne) hekleprosjekt. Og jeg ble litt overrasket over hvor mye nøysommere hekling er i forhold til strikking. Men jeg har fortsatt med heklingen, og tror jeg holder på med en lyseblått skjerf. Hadde jeg bare funnet det igjen.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Så flott dette skjerfet er. :nikke:

Nydelige farger på det.
Ha ei fin helg. :o)

Mette sa...

Fint tørklæde i dejlige farver. Jeg er også glad for Drops alpaca, som man kan i rigtig mange farver. Til en god pris også! Glæder mig til at se flere projekter fra dig.

Anonym sa...

Så mange flotte skjerf du har på bloggen din :-) Jeg liker også den ABC hekleboka. Kjekt med sånne bøker man kan hente inspirasjon og lærdom i, og så dikte videre selv :-) Du skriver forresten knallgodt, jeg blir i godt
humør av å lese bloggen din :-)